21.08.16

25 причин пишатися Україною

24 серпня Україна святкуватиме 25-ту річницю Незалежності. Ці 25 років не минули безслідно, і за цей час відбулися численні події, які навіки  прописалися в історію України. Це моменти боротьби і тріумфу, гордості і перемог, якими незалежним українцям варто пишатися. Саме з цієї нагоди співробітники Нововолинської центральної міської бібліотеки провели медіа-екскурс «25 причин пишатися Україною». Ведуча заходу Оксана Дубенчук розповіла про багатогранність нашої батьківщини. Адже це — країна гір і морів, дивовижної архітектури, талановитих людей, неймовірних красунь, наукових відкриттів, традицій... Присутні мали можливість переглянути презентацію про найкрасивіші міста та унікальні куточки України, наукові  та спортивні досягнення, про відомих сучасних письменників, музикантів, акторів, художників, які своєю творчість звеличують країну; ознайомитися з книжковою виставкою «Україна: від подиху століть до сьогодення».  
Як дорого може коштувати незалежність, українці вже знають. В останні два роки за право бути собою заплачено тисячі життів. Та все ж із моменту проголошення незалежності у нашій країні і у нас самих багато чого змінилося на краще.
Нехай наша Україна буде сильна і багата, вільна і єдина. Усім бажаємо здоров'я і щастя, добробуту та мирного неба. І щоб кожен із нас за кордоном або просто у себе вдома з гордістю говорив: «Я – українець!»

      



Немає коментарів:

Дописати коментар